top of page

TEIPPAUS

 

Urheiluteippiä käyttävät mm. fysioterapeutit, huoltajat sekä lääkintähenkilökunta. Hyvä urheiluteippi on tuore, sekä ominaisuuksiltaan käyttötarkoitukseen sopiva.

Urheiluteippi voi olla venymätöntä tai elastista.

Elastinen teippi on joko itsestään-, tai liimalla kiinnittyvä teippi, jolla voidaan tukea esimerkiksi vammautunutta raajaa. Hyvä elastinen teippi kestää kosteutta ja hikoilua sekä tukee pitkään.

Kinesioteippauksella pyritään vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta. Kinesioteippejä on saatavilla useita eri värejä.

Dynamic Tape on täysin uusi maailmalla suuren suosion saavuttanut teippi. Dynamic Tape on erittäin elastinen teippi, joka venyy kaikkiin suuntiin.

TEIPPAUSTARVIKKEET

 

Teippauksessa tarvitaan teippien lisäksi myös muita tarvikkeita. Meiltä saat kaikki teippaustarvikkeet, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä, tukeva, ja turvallinen.

Teippisaksilla poistetaan teippaus turvallisesti. Nämä erityisesti teipinpoistoon suunnitellut sakset tulisi löytyä jokaisen teipparin huoltolaukusta.

Ennen teippausta voidaan käyttää teippiliimaa jotta teippaus pysyy paremmin paikallaan ja toimii mahdollisimman hyvin. Teipinpoistoaineella puolestaan teipin irrottaminen sujuu mukavammin.

Teippisakset ja leikkurit 

Valikoimastamme löytyy ertyisesti teippausta varten suunnitellut turvalliset teippisakset ja leikkurit.

ts.jpg
tl.jpg
bottom of page